AIO Robotics

General Category => General Discussion => Topic started by: MANOSTL on April 09, 2020, 05:26:57 PM

Title: UI Not Loading
Post by: MANOSTL on April 09, 2020, 05:26:57 PM
I ran a couple updates the other night and then printed off several jobs then shut it down at the end of the night.

Now when I turn the Zeus on it loads up into the screen where you see the 4 icons in the top left hand corner and the small AIO Robotics wallpaper in the center. I notice the power button is also pulsating green

The only update i can seem to find is one that was released recently and is a .bin file which i'm assuming i need to remove the internal flash drive for...? I'm not seeing anything in here that is very helpful neither...

Has anyone had experience with this?
Title: Re: UI Not Loading
Post by: MadisonCH on April 12, 2020, 04:49:09 AM
Hi Mano,

you have a boot fail?
You can install a new Micro SD with this bin file. 

See instructions here: http://www.aiorobotics.com/manual/doku.php?id=boot_fail

Greeting Madi
Title: Re: UI Not Loading
Post by: andrei.j on September 08, 2020, 02:56:12 PM
Have the same problem with the 3d printer. Trying to flash the Micro SD card doesn't work at all....
When I press "Write" for flashing the micro SD card with the right image I am getting the following message:
An error occurred when attempting to write data to handle. Error 5:Access is denied

Any help? how can I get the micro SD re-flashed with the initial UI and ubuntu software??
Would highly appreciate any useful help.
Title: Re: UI Not Loading
Post by: MadisonCH on September 14, 2020, 05:30:24 PM
hi take a new micro SD card and try again (link above)